Treballo com educadora al Kinder des de l’any 2003 en l’horari de tarda amb els infants del grup de castellà. A més participo en altres tasques organitzatives del centre: coordinació de l’equip pedagògic, comunicació entre l’equip i d’altres tasques relacionades amb la creació i organització dels materials didàctics.

El que més m’agrada del meu treball al Kinder és que sempre em proposa reptes per créixer i aprendre com a persona, m’ofereix la possibilitat de compartir amb un equip multidisciplinari i multicultural, en un espai on ens esforcem per oferir als nens/es i les seves famílies un ambient acollidor.

Gaudeixo molt preparant activitats i materials de joc i experimentació per als nens/es, dedico diverses hores del meu treball a teixir, tallar, enganxar, dibuixar i dissenyar, a buscar idees, cançons i materials que oferir-los… La meva gran motivació per treballar amb ells és el poder acompanyar-los en les seves primeres experiències de sociabilització, veure’ls gaudir de les seves vivències i desenvolupar la seva autonomia. M’emociono quan els nens/es es queden a gust al Kinder, quan en passar el període d’adaptació es senten tranquils i segurs al grup.

El meu lloc web: migoteamigurumiblog.blogspot.com

Botón volver